6+7 Οκτωβρίου (Τρίτη και Τετάρτη)
υπάρχει μία στήλη στη lifo, ένα από τα free press εντυπα που κυκλοφορούν στην αθήνα, που λέγεται ημερολόγια κουζίνας. για πολλούς και διάφορους λόγους είναι η αγαπημένη μου στήλη σε έντυπο. την υπογράφει ο μιχάλης μιχαήλ. αυτές τις δύο μέρες είμαι εκείνος. Ω, ναι!
Λόγοι για τους οποίους τις τελευταίες δύο μέρες ταυτίζομαι με τον μιχάλη μιχαήλ:
1. η στήλη στην οποία αναφέρομαι πρόκειται για μία καταγραφή απλών προβληματισμών πάνω στην καθημερινότητα, στους οποίους παρεμβάλονται συνταγές και γευστικές εμπειρίες. δηλαδή προβληματισμοί και φαγητό. c'est moi!
2. τις τελευταιες εβδομάδες, ο μιχάλης (sic) έχει αποφασίσει να κάνει αυστηρή δίαιτα, δε τρώει τίποτα και όλη την ώρα σκέφτεται φαγητά, ξεφυλλίζει βιβλία συνταγών και σημειώνει τα φαγητά που θα μαγειρέψει μόλις αδυνατίσει. χθες, c'etait moi!
3. πολύ συχνά, περιγράφει πώς ημέρες τόσο πολύ κουραστικές καταλήγουν σε βράδια που καλώντας μερικούς φίλους του, φιάχνοντας κάτι πολύ απλό (μα πάρα πολύ απλό) για να φάνε όλοι μαζί και διαλέγοντας ένα καλό κρασί, πέρασε υπέροχα. ε, αυτό έγινε σήμερα. μετά από δύο μέρες αδιάκοπης (..) εργασίας για τη σχολή, η aude μας κάλεσε σπίτι της για να πιούμε -πολλή- κρύα σαμπάνια και να φάμε κρέπες. πολλές κρέπες. αλμυρές, με πράσινα τυριά και βρωμερά αλλαντικά και γλυκές με μωβ μαρμελάδες και nutella (αλίμονο!). στο τέλος, μιλήσαμε μέσω skype με την άλλη-καλύτερη-φίλη των κοριτσιών, που κάνει εράσμους στο μοντρεάλ, η σουζάνα μας έμαθε πώς να λέμε τις μέρες της εβδομάδας στα σλοβάκικα και η σάρα στίχους από ιταλικά τραγούδια. sempre piu in alto si va_
λέξη για σήμερα: pensee, la (σκέψη και! η πετούνια)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου